1 2
Script Image Slideshow by WOWSlider.com v3.4

Izvanredni prijevoz

Zagrebtrans je tvrtka koja se bavi prijevozom specijalnih tereta u cestovnom, željezničkom, riječnom, pomorskom i zračnom prometu,  manipulacijom tereta i uslugama rada dizalica. Tvrtka je osnovana  1989.godine i do danas smo postali jedan od lidera za specijalne prijevoze tereta u ovom dijelu regije.

Tvrtka je u stalnom rastu zahvaljujući velikim ulaganjima, pomnom planiranju i marljivom radu njezinih djelatnika. Posjedujemo norme ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 i SCCp standard što je još jedan od dokaza stalnog usavršavanja i podizanja kvalitete naših usluga.

U voznom parku posjedujemo najnovija vozila EURO 6 generacije.

Osim manipulacije teretima (do 800t), uslugama dizalica (sudjelovali smo na svim većim vjetroparkovima u Hrvatskoj) i specijalnih prijevoza ostalih grana prometa ipak posebno smo ponosni na  specijalni prijevoz cestovnim putem.

Od većih projekata bitno je spomenuti prijevoz 230t transformatora iz Zagreba u Luku Rijeka (krajnje odredište Južnoafrička Republika) i prijevoz 136t transformatora iz Zagreba u zračnu luku Zagreb (Filipini). Jedan i drugi projekt su bili veliki izazov, kako zbog same mase i dimenzija tereta, tako i zbog mase ukupnog sklopa (masa natovarenog sklopa za Rijeku je bila preko 400t) i zahtjevnosti rute kojim su prolazili.

Posebno zvučan i medijski popraćen je bio prijevoz 136t transformatora iz Zagreba za zračnu luku. Transformator je namijenjen za elektranu San Lorenzo na Filipinima. Zbog kratkog roka isporuke  odlučeno je da se prijevoz transformatora do Filipina odradi zračnim putem te je zbog tog angažiran najveći zrakoplov na svijetu Antonov 225.

Navedeni prijevozi kao i svi ostali su prošli bez ikakvih problema te smo još jedanput dokazali da posjedujemo kvalitetu i znanje za bilo kakve zahtjeve.


Povratak na prethodnu stranicu

Kontaktirajte nas

"ZAGREBTRANS d.o.o"
Josipa Lončara 1/i
10 090 Zagreb, Croatia
OIB: 1825 0638 100

T: + 385 1 3496 771
F: + 385 1 3496 775
W: www.zagrebtrans.hr
E: kontakt@zagrebtrans.hr